Mediterrane bleekselderij
Ingrediënten:
1 struik bleekselderij
1 rode ui
1 teen knoflook
4 verse tijm
2 el olijfolie
400 g tomatenblokjes
Bereiden:
Maak de bleekselderij schoon en snijd het in schuine stukjes. Pel en halveer de ui en snijd in dunne partjes. Haal de partjes los. Pel de knoflook en snijd in plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
Verhit de wok tot die gloeiend heet is. Laat de olie over de panbodem uitvloeien. Bak de bleekselderij al omscheppend voor ca. 2 min. Voeg de knoflook en tijm toe en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Giet de tomatenblokjes af en doe ze in de wok. Verwarm het groentenmengsel nog 5-10 min. tot de bleekselderij beetgaar is. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
Eet smakelijk!