Farfalle met zalm, spinazie en courgette
Ingrediënten voor 4 personen:
300 g farfalle (zak 500 g)
4 middelgrote eieren
1 courgette
2 el milde olijfolie
125 g roomkaas (evt. met kruiden)
500 g verse bladspinazie
100 g gerookte zalmblokjes
Bereiden:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd in parten.
Snijd de courgette in schuine plakken en bestrijk ze met de olie. Verhit de grillpan en gril de courgette 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de roomkaas erdoor en zet de pan op laag vuur. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Schep de zalmblokjes erdoor.
Schep de pasta in diepe borden en verdeel het ei en de courgette erover.
Eet smakelijk!